Nog 1 week te gaan

Hey allemaal,

Weer eens (een kort) berichtje van mij, werk stiekem ook wel weer tijd. Inmiddels staat de laatste sessie voor de deur, wat betekent dat het zomerseizoen er a.s. zaterdag alweer op zit! Heel gek dat het er alweer bijna op zit, maar stiekem kijk ik er ook wel naar uit om iedereen thuis weer te zien. De laatste sessie hier schijnt een feestje te zijn, omdat alle gekke en bijzondere dingen die normaal in een sessie van twee weken gebeuren nu in 1 week gestopt worden, ik heb er in ieder geval veel leuke verhalen over gehoord.
Na deze week is het eerst banquet om het seizoen af te sluiten met alle medewerkers en daarna hebben we een dag vrij. Daarna blijf ik nog iets meer dan een week hier, onder andere om het eerste familie/scouting weekend te werken en daarna vertrek ik hopelijk naar Lake Tahoe, en zeker naar San Fransisco en een week New York om vervolgend 14 september in Nederland te landen.

Verder ben ik de afgelopen weken een keer met de bustrip mee gegaan, wat inhoudt dat je alle campers uit Piedmont (bijna iedereen) terug brengt met de bus en de volgende dag nieuwe campers op haalt. Piedmont is dichtbij San Fransisco, dus we zijn met de groep die met de bus mee ging kort naar San Fransisco geweest, en ik kan niet wachten er meer van te zien!
Verder zijn we gisteren naar een Amerikaanse kermis geweest, en dat is nogal een belevenis! Het is totaal anders dan Nederlandse kermissen, er is een enorm terrein wat eens per jaar gebruikt wordt voor de kermis en voor de rest niet. Ongeveer de helft van de kermis bestond uit attracties, voor de rest waren er ook heel veel dieren en wedstrijden met die dieren. Ook waren er allerlei stands die dingen verkochten, van gefrituurd spul tot bubbelbaden en politieke partijen die mensen probeerden te overtuigen van hun gelijk en bandjes en DJ's. Ook was er een monstercars race achtig iets, Bernd zou het erg leuk hebben gevonden in ieder geval. Ik vond het leuker dan de kermissen die ik gewend ben, al kan ik de gefrituurde koekjes niet echt aanraden. ;)

Liefs!
Esther

Marianne

Toch wel maf hoe snel de tijd dan gaat! Hier alles goed, Lekker vakantie aan het vieren en eind volgende week beginnen met mijn nieuwe baan. Heb er zin in, maar vind het ook spannend.

Hoop dat je tijdens het reizen iets kan bijkomen van die intensieve dagen daar en dat je de komende maand nog goed kan genieten van je tijd daar. Veel plezier!

Ik ben erg benieuwd naar al je verhalen en foto's.

Marianne